Log-in om alle nieuws en alle besloten informatie te lezen.

woensdag, 04 maart 2020 12:57

vtsa

  

Aankondiging Praktijktraining 2021

State of the art CIED-follow-up: Haal er uit wat erin zit !

 

Best VITHaS-lid,

Inderdaad staat hierboven Praktijktraining 2021. De reden laat zich raden. De wereldwijde Corona crisis schopt veel plannen in de war, zo ook de planning van de vierde VITHaS Praktijktraining die gepland stond op woensdag 3 juni 2020. Aangezien de datum direct na de deadline voor het verbod van het houden van evenementen valt, verwachten we dat veel zorgmedewerkers het rond die tijd razend druk hebben met inhaalprogramma’s. Dit vooropgesteld dat de crisis dan al is opgelost. Om die reden heeft het VITHaS-bestuur besloten de geplande training op te schorten , en wel met een jaar! Dit komt omdat we verwachten dat het vinden van een datum dit najaar erg problematisch zal zijn gezien het groot aantal reeds geplande activiteiten en verdere onzekerheden als nasleep van de Corona pandemie.

Als nieuwe datum voor de praktijktraining houden we voorlopig woensdag 26 mei 2021 aan. Dit is weer de woensdag na Pinksteren. Voor deze praktijktraining hebben we al 58 inschrijvingen wat meer is dan we kunnen plaatsen. Voorlopig hoef je daarom niets te doen. In maart volgend jaar ontvangen degenen die zich reeds hebben ingeschreven een bericht op volgorde van inschrijving. Na ontvangst van dit bericht kun je je inschrijving bevestigen en sta je ingeschreven voor de praktijktraining op 26 mei 2021. Open gevallen plaatsen kunnen worden ingenomen door inschrijvers die nu op de wachtlijst staan.

We vinden het heel jammer dat de praktijktraining dit jaar geen doorgang kan vinden. Het is echter niets vergeleken met alle andere ellende die door het virus veroorzaakt wordt. We wensen jullie hiermee veel sterkte, en weet dat achter de wolken de zon blijft schijnen, en dat deze weer zichtbaar wordt zodra de donkere wolken zijn opgetrokken.

Namens de VITHaS Academy

Alia van der Sande en Ad Maas

woensdag, 11 december 2019 20:42
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van oktober kwam het al even aan de orde. Het VITHaS-bestuur heeft een beleidsnotitie voor de komende vijf jaren opgesteld en wil deze in concept aan de leden voorleggen. Het verzoek van het bestuur aan jullie is de notitie aandachtig door te lezen. Het bestuur heeft getracht om de notitie zo kort mogelijk te houden. Jullie kunnen hierin de beleidsvoornemens voor de komende vijf jaar lezen. Uiteraard is hierbij geen rekening gehouden met onvoorziene wendingen zodat tussentijdse aanpassingen nog altijd mogelijk zijn.

Voor de concept-beleidsnotitie : klik hier
 
Laat het ons weten wanneer jullie vragen hebben n.a.v. de notitie. Of dat jullie hierin zaken missen of liever geschrapt willen zien. Dat kan met een berichtje aan de secretaris Eveline Gielen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Voorlopig vormt de notitie de leidraad voor het bestuur waarbij we wel rekening houden met jullie reacties. Tijdens de volgende ALV zullen we jullie de notitie voorleggen en vragen deze goed te keuren.
 
Het VITHaS bestuur wenst jullie alvast Fijne Kerstdagen en een geweldige Jaarwisseling, gevolg door een Gelukkig Nieuwjaar.
 
Het VITHaS-bestuur
maandag, 21 oktober 2019 19:50
Beste VITHaS_leden,
 
Tijdens de Algemene LedenVergadering van 4 oktober jl. is door het bestuur aangekondigd dat een discussie notitie m.b.t de opleiding Hartfunctielaborant Devices aan de leden zou worden voorgelegd. Echter, er zijn momenteel nog zoveel onzekerheden rondom de toekomst van het opleiden van THS-ers dat het bestuur heeft besloten de notitie tot nader order in te trekken.
Tijdens deze ALV is ook gesproken over de leeftijdsverdeling van geregistreerde THS-ers. Om hier inzicht in te krijgen wil het bestuur jullie verzoeken om jullie geboortedatum te controleren en bij het ontbreken ervan deze alsnog in te vullen. Je kunt dit eenvoudig doen door in te loggen op de VITHaS site, hierna ga je naar VERENIGING/Verwijzeren en inzage persoonlijke gegevens en klik je 'Bekijk en bewerk alle gegevens' onder het kopje 'Uw profielgegevens' aan. Hierna 'Bewerk profiel' aanklikken en je kunt alle gegevens inclusief geboortedatum bijwerken. De geboortedatum zal verder anoniem worden verwerkt in de leeftijdsverdeling van THS-ers.
 
Het VITHaS-bestuur
Algemene (video) ledenvergadering: 1 okt. 19:00 uur. Zie nieuwsbrief voor meer info. #VITHaS
NHRA Jaarcongres, woensdag 4 november ! https://t.co/2OXdjyveyT
Let op ! Vanwege het Corona virus zijn verschillende congressen en trainingen de komende tijd afgelast!
Inschrijving Praktijktraining 3 juni 2020 nu op #VIITHaS website!
Follow VITHaS on Twitter