Log-in om alle nieuws en alle besloten informatie te lezen.

woensdag, 11 december 2019 20:42

VITHaS concept-beleidsnotitie 2020-2024.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van oktober kwam het al even aan de orde. Het VITHaS-bestuur heeft een beleidsnotitie voor de komende vijf jaren opgesteld en wil deze in concept aan de leden voorleggen. Het verzoek van het bestuur aan jullie is de notitie aandachtig door te lezen. Het bestuur heeft getracht om de notitie zo kort mogelijk te houden. Jullie kunnen hierin de beleidsvoornemens voor de komende vijf jaar lezen. Uiteraard is hierbij geen rekening gehouden met onvoorziene wendingen zodat tussentijdse aanpassingen nog altijd mogelijk zijn.

Voor de concept-beleidsnotitie : klik hier
 
Laat het ons weten wanneer jullie vragen hebben n.a.v. de notitie. Of dat jullie hierin zaken missen of liever geschrapt willen zien. Dat kan met een berichtje aan de secretaris Eveline Gielen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Voorlopig vormt de notitie de leidraad voor het bestuur waarbij we wel rekening houden met jullie reacties. Tijdens de volgende ALV zullen we jullie de notitie voorleggen en vragen deze goed te keuren.
 
Het VITHaS bestuur wenst jullie alvast Fijne Kerstdagen en een geweldige Jaarwisseling, gevolg door een Gelukkig Nieuwjaar.
 
Het VITHaS-bestuur
Laatst aangepast op woensdag, 11 december 2019 20:51
Log in om reacties te plaatsen
Let op ! Vanwege het Corona virus zijn verschillende congressen en trainingen de komende tijd afgelast!
Inschrijving Praktijktraining 3 juni 2020 nu op #VIITHaS website!
Vooraankondiging Praktijktraining 3 juni 2020, nu op de #VITHaS website !
Vacature HagaZiekenhuis , nu op #VITHaS website. Het VITHaS bestuur wenst iedereen Fijne Kerstdagen en een geweldig… https://t.co/fPq1OzQd9M
Follow VITHaS on Twitter

Agenda

13 juni NHV Congres ' Het Getrainde Hart ' Hotel van der Valk
26 juni Casuïstiek Interactief - Low Voltage and CRT-P Abbott Medical Nederland BV
07 sept Elektrofysiologie, Fundamentals Abbott Medical Nederland BV
08 sept Pacemaker Essentials Em-Trac Maastricht
15 sept ICD Essentials Em-Trac Maastricht