Nieuwsberichten

Inschrijving Praktijktraining 2021

vtsaAankondiging Praktijktraining 2021

State of the art CIED-follow-up: Haal er uit wat erin zit !

Best VITHaS-lid,

Inderdaad staat hierboven Praktijktraining 2021. De reden laat zich raden. De wereldwijde Corona crisis schopt veel plannen in de war, zo ook de planning van de vierde VITHaS Praktijktraining die gepland stond op woensdag 3 juni 2020. Aangezien de datum direct na de deadline voor het verbod van het houden van evenementen valt, verwachten we dat veel zorgmedewerkers het rond die tijd razend druk hebben met inhaalprogramma’s. Dit vooropgesteld dat de crisis dan al is opgelost. Om die reden heeft het VITHaS-bestuur besloten de geplande training op te schorten , en wel met een jaar! Dit komt omdat we verwachten dat het vinden van een datum dit najaar erg problematisch zal zijn gezien het groot aantal reeds geplande activiteiten en verdere onzekerheden als nasleep van de Corona pandemie.

Als nieuwe datum voor de praktijktraining houden we voorlopig woensdag 26 mei 2021 aan. Dit is weer de woensdag na Pinksteren. Voor deze praktijktraining hebben we al 58 inschrijvingen wat meer is dan we kunnen plaatsen. Voorlopig hoef je daarom niets te doen. In maart volgend jaar ontvangen degenen die zich reeds hebben ingeschreven een bericht op volgorde van inschrijving. Na ontvangst van dit bericht kun je je inschrijving bevestigen en sta je ingeschreven voor de praktijktraining op 26 mei 2021. Open gevallen plaatsen kunnen worden ingenomen door inschrijvers die nu op de wachtlijst staan.

We vinden het heel jammer dat de praktijktraining dit jaar geen doorgang kan vinden. Het is echter niets vergeleken met alle andere ellende die door het virus veroorzaakt wordt. We wensen jullie hiermee veel sterkte, en weet dat achter de wolken de zon blijft schijnen, en dat deze weer zichtbaar wordt zodra de donkere wolken zijn opgetrokken.

Namens de VITHaS Academy

Alia van der Sande en Ad Maas