Skip to main content

Lid worden

Een beroepsvereniging is er in de eerste plaats voor haar leden. Dit zijn de Technische Hartstimulatie Specialisten die in een kliniek werken maar ook degenen die geïnteresseerd zijn in, of raakvlakken hebben met invasieve hartstimulatie. De vereniging kent de volgende vormen van lidmaatschap:

Register leden

De leden die werkzaam zijn in een kliniek en door de SBHFL geregistreerd zijn als Technisch Hartstimulatie Specialist. 

Aspirant leden

De leden die werkzaam zijn in een kliniek als Technisch Hartstimulatie Specialist in opleiding.

Associatieve leden

De leden die in een kliniek of in de branche van invasieve hartstimulatie werkzaam zijn en in hun (wetenschappelijk) werk een raakvlak hebben met de praktijk van invasieve hartstimulatie.

Ereleden

De leden die zich bijzonder hebben ingespannen voor de vereniging en als zodanig door de algemene ledenvergadering zijn benoemd.

Lidmaatschap

Het jaarlijks lidmaatschap bedraagt €35 per jaar. Dit bedrag wordt door middel van een automatische incasso geïnd. Wanneer je geen automatische incasso kunt of wilt doen zijn de kosten voor het lidmaatschap €45 per jaar.  Omdat VITHaS een beroepsvereniging is krijgen veel leden dit bedrag door hun werkgever vergoed.

Je kunt je aanmelden door het aanmeldingsformulier in te vullen.

Wil je meer informatie, dan kun je een mail met je vraag sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.