Skip to main content

De VITHaS Hartstimulatiedag - Symposium 2022

Op vrijdag 7 oktober staat de VITHaS Hartstimulatiedag op de agenda. Een jaarlijks terugkerend symposium bestemd voor Technisch Hartstimulatie Specialisten. Met interessante en leerzame presentaties over actuele onderwerpen en ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Het programma ziet er weer veelbelovend uit. En start met de Algemene Ledenvergadering, voor alle VITHaS-leden. Daarna volgen de vakinhoudelijke presentaties. De ontwikkelingen op het gebied van devices en elektrofysiologie komen hier aan de orde. Maar er wordt ook iets verder gekeken dan de techniek; hoe help je een patiënt bij de verwerking van een shock en hoe (on)belangrijk is een asystolie? Vorig symposium stond Conduction System Pacing al op het programma. Aankomend symposium wordt hier dieper op ingegaan en bespreken we wat deze manier van pacing betekent voor de follow up op de poli. De opgedane kennis wordt ‘getest’ met de quiz waarmee een mooie prijs gewonnen kan worden. De dag wordt afgesloten met een gezellige borrel.

De Hartstimulatiedag vindt plaats in het Van der Valk Hotel in Breukelen. VITHaS-leden nemen gratis deel aan het symposium. Voor niet-leden zijn de kosten voor deelname € 150,-.

Accreditatie voor de Hartstimulatiedag is aangevraagd bij de SBHFL.