disclaimer

Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, kunnen er op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan deze informatie. Bevestiging door geautoriseerde instanties is noodzakelijk. VITHaS kan derhalve geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de juistheid van de informatie die hier wordt weergegeven. De website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.

copyright

Alle (auteurs-) rechten op de inhoud van deze internetsite, te weten alle teksten, afbeeldingen, of informatie in andere vorm, komen toe aan VITHaS. Informatie op deze site, ongeacht de verschijningsvorm, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van het VITHaS -bestuur.

links

Deze site kan tevens links bevatten naar andere sites. VITHaS is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze sites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een aan deze site verbonden site.