aankomende events

Trainingssessies en online cursussen in samenwerking met onze toonaangevende partners.

Bij Vithas zijn we toegewijd aan uw professionele groei en willen we voorop blijven lopen in het steeds evoluerende landschap van pacemakertechnologie. Daarom zijn we verheugd om onze maandelijkse trainingssessies en uitgebreide online cursussen beschikbaar te stellen, ontwikkeld in nauwe samenwerking met onze gewaardeerde partners.

Onze toewijding aan uitmuntendheid wordt versterkt door partnerschappen met industriële titanen zoals Abbott, Boston Scientific, Biotronik en Microport. Deze samenwerkingen bieden u een reeks dynamische leermogelijkheden die zijn ontworpen om uw expertise op het gebied van invasieve technische hartstimulatie te vergroten.

Van praktische workshops tot interactieve virtuele modules, onze trainingssessies bestrijken een spectrum aan onderwerpen, zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste doorbraken op het gebied van pacemakerontwikkelingen. Benut de gecombineerde kennis van Vithas en onze partners om uw carrière vooruit te helpen!

vithas-agendavithas-agenda
Partner van Vithas - Abbott Partner van Vithas - Boston Scientific Partner van Vithas - Microport Partner van Vithas - Medtronic Partner van Vithas - Biotronik

trainingsagenda's

Download de trainingsagenda's van 's werelds meest gerenomeerde fabrikanten.

VITHaS is enorm trots op haar strategische samenwerkingen met marktleiders als Abbott, Boston Scientific, Biotronik en Microport die allemaal onze niet-aflatende toewijding delen om de technologie voor hartstimulatie naar nieuwe hoogten te stuwen.

Door deze samenwerkingen bieden wij als VITHaS exclusieve inzichten in ultramoderne pacemakeroplossingen, toegang tot innovatieve pacemakerontwikkelingen en de mogelijkheid trainingen te volgen. Hierdoor krijgen onze leden een bevoorrechte positie in de geavanceerde behandeling van tachyaritmie.

Ben je benieuwd welke trainingen er allemaal zijn? Download dan de trainingsgidsen van onze partners door te klikken op de desbetreffende firma  en schrijf je direct in!

neem contact met ons op

Volledige naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Herhaal code *
Typ hier uw bericht *
Bezig met verzenden ...
Bevestiging versturen ...