Opleiding & kwaliteit

VITHaS wil een gedegen beroepsopleiding garanderen door het opstellen van duidelijke richtlijnen. Zij controleert en stuurt deze opleidingsrichtlijnen en zal zorg dragen voor de kwaliteit van de opleiding.

Kennisoverdracht

We begrijpen het belang van kennisoverdracht en communicatie. VITHaS dient als platform voor THS-en om ervaringen uit te wisselen, inzichten op te doen en best practices met elkaar te bespreken.

Belangenbehartiging

Door het behartigen van de belangen ontwikkelde het beroep van THS zich tot een volwaardig en erkend paramedisch functie met duidelijke verantwoordelijkheden en een goede beloningsstructuur.

Welkom bij Vithas afbeelding 1Welkom bij Vithas afbeelding 2Welkom bij Vithas afbeelding 3

welkom bij vithas

De vereniging voor het verbeteren van de kennis en vaardigheden van pacemakertechnici.

VITHaS is de Vereniging voor Invasief Technische Hartstimulatie Specialisten. De paramedici die werkzaam zijn op het gebied van invasieve hartstimulatie ter bestrijding van brady- en tachyaritmieën.

Onze missie draait om drie belangrijke pijlers: opleiding en kwaliteit van THS-studenten, kennisoverdracht & communicatie tussen leden en het waarborgen van ledenbelangen.

Als u ernaar streeft om Technische Hartstimulatie Specialist te worden, of uw carrière op dit gebied vooruit wilt helpen, is VITHaS uw onschatbare hulpbron. Lid worden van onze vereniging geeft u toegang tot een uitgebreid netwerk van ervaren professionals, opleidingsmogelijkheden en hulpmiddelen voor loopbaanontwikkeling. Blijf op de hoogte van de nieuwste trends in de branche, krijg waardevolle inzichten en breid uw professionele netwerk uit.

wordt lid

Opleiding & kwaliteit

VITHaS wil een gedegen beroepsopleiding garanderen door het opstellen van duidelijke richtlijnen. Zij controleert en stuurt deze opleidingsrichtlijnen en zal zorg dragen voor de kwaliteit van de opleiding.

Kennisoverdracht

We begrijpen het belang van kennisoverdracht en communicatie. VITHaS dient als platform voor pacemakertechnici om ervaringen uit te wisselen, inzichten op te doen en best practices met elkaar te bespreken.

Belangenbehartiging

Door het behartigen van de belangen ontwikkelde het beroep van THS zich tot een volwaardig en erkend paramedisch functie met duidelijke verantwoordelijkheden en een goede beloningsstructuur.

services

Benieuwd wat wij precies doen en wat we voor u kunnen betekenen?

Onze vereniging organiseert verschillende bijeenkomsten en online trainingen om leden op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van invasieve cardiale stimulatietechnieken.

Daarnaast stimuleren we samenwerkingsrelaties met zusterorganisaties zoals NHRA, SBHFL, NHV, STIN, CBR en CZO om een ​​uitgebreide kennisoverdracht binnen de branche te waarborgen.

Als vereniging waarbij de leden centraal staan, zet VITHaS zich ook in voor de bescherming van de belangen van Technische Hartstimulatie Specialisten. We streven ernaar een ondersteunende gemeenschap te creëren die de zorgen en uitdagingen van onze leden aanpakt.

meer over ons
Services van Vithas afbeelding 1Services van Vithas afbeelding 3Services van Vithas afbeelding 2
Partner van Vithas - AbbottPartner van Vithas - Boston ScientificPartner van Vithas - MicroportPartner van Vithas - MedtronicPartner van Vithas - Biotronik

partners

Wij zorgen dat u in goede handen bent bij 's wereld meest gerenomeerde fabrikanten.

VITHaS is enorm trots op haar strategische samenwerkingen met marktleiders als Abbott, Boston Scientific, Biotronik, Microport en Medtronic die allemaal onze niet-aflatende toewijding delen om de technologie voor hartstimulatie naar nieuwe hoogten te stuwen.

Door deze samenwerkingen bieden wij als VITHaS exclusieve inzichten in ultramoderne pacemakeroplossingen en toegang tot innovatieve pacemakerontwikkelingen. Hierdoor krijgen onze leden een bevoorrechte positie in de geavanceerde behandeling van tachyaritmie.

Deze invloedrijke partnerschappen stellen VITHaS leden tevens in staat een ongeëvenaarde expertise te koesteren en hun positie in de voorhoede van invasieve technische hartstimulatie te versterken.

beroepsopleiding

U bent geïnteresseerd, maar wilt graag wat meer info mbt de functie THS.

Wil je graag in een ziekenhuis werken? Ben je op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan, en hou je van zowel mensen als techniek? Bekijk dan de introductiefilm van de Technisch Hartstimulatie Specialist (THS).

Voor opleidingsmogelijkheden (o.a. duaal leertraject) en verdere informatie neem je contact op met de LOI. Voor vacatures en opleidingsplaatsen kun je surfen naar de websites van de Nederlandse ziekenhuizen of het vacature overzicht op deze website bekijken.

laatste campus nieuws

Recente artikelen uit de leeromgeving van Vithas.

13-06-2024
Nieuwsbrief NU'91 juni 2024
Lees verder
07-05-2024
Vacature Pacemakertechnicus Van Weel Bethesda Ziekenhuis
Werken in één van de leukste ziekenhuizen van Nederland? Het van Weel Bethesda ziekenhuis heeft een vacature voor Pacemakertechnicus!
Lees verder
01-05-2024
Stop en sta stil!
Stop agressie tegen zorgprofessionals!
Lees verder

neem contact met ons op

Volledige naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Herhaal code *
Typ hier uw bericht *
Bezig met verzenden ...
Bevestiging versturen ...